Psycholoog Nijmegen - Vergoeding

Vergoeding Psycholoog Nijmegen

Ik werk op preventief vlak en daarom ook zonder diagnoses. Hoewel het belang van preventie groot is, wordt dat niet vergoed door de zorgverzekeraar.


Wel zijn er meerdere (alternatieve) manieren om toegang te krijgen tot een vergoeding. Lees hieronder wat er mogelijk is. De onderstaande opties zijn ter indicatie en hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.


HR manager


HR of personeelszaken (P&O) beschikken vaak over een opleidings- of bijzonder budget. Dit kan gebruikt worden voor o.a. persoonlijke ontwikkeling. Individuele begeleidig op preventieve basis is relatief goedkoop en effectief voor bedrijven en wordt dus zeer vaak vergoed en zelfs gestimuleerd door HR-managers!


Je kunt altijd een kennismakingsgesprek plannen zodat we samen een plan kunnen maken die je kunt voorleggen aan je werkgever. 

Check je CAO


Mogelijk is er in jouw CAO een coaching of opleidingsbudget opgenomen. Dit bedrag is voor jou gereserveerd en kun je na overleg met je werkgever gebruiken voor coachingstrajecten. Je kunt jouw CAO bij je werkgever opvragen. 

Via OpenUp


Een van mijn opdrachtgevers is OpenUp. Zij hebben afspraken met verschillende verzekeraars zoals Zilveren Kruis, VGZ en Interpolis. Ook hebben ze afspraken met verschillende werkgevers gemaakt. Mocht je met mij aan de slag willen dan kun je ook een afspraak met mij boeken via Openup. Dit kun je doen via deze link. Goed om te weten: deze sessies zullen online plaatsvinden en duren 25 minuten ipv 45. Het aantal sessies dat vergoed wordt is beperkt, maar kan je zeker al een stuk op weg brengen.