Diensten

DIENSTEN

Als psycholoog geef ik een op een begeleiding, groepstrainingen en workshops. Hieronder kun je zien wat dit precies inhoudt. 

Psycholoog Nijmegen

Psycholoog

Heb je last van sterke emoties, malende gedachten of fysieke klachten? Dat is heel menselijk. Maar soms bepalen die klachten ons leven meer dan we willen. Herken je het volgende? 


• Je rent van hot naar her

• Je hebt last van (milde) angst en/of paniekaanvallen

• Je hebt altijd het gevoel dat je nog iets anders moet doen

• Je hebt last van huilbuien of een kort lontje

• Belangrijke dingen in je leven, zoals hobby's, familie & ontspanning schieten er vaak bij in

• Lage concentratie tijdens gesprekken of op bijvoorbeeld je werk

• Je voelt je geleefd en vraagt je soms af waar je het allemaal voor doet


Het is dan verstandig om hier psychologische hulp bij te zoeken, het kan namelijk anders! Tijdens de therapie leer je omgaan met de moeilijkheden die het leven met zich meebrengt. Er blijft dan veel meer tijd en energie over voor de dingen die jij belangrijk vindt. Dit is de basis van positieve psychologie, acceptance & commitment therapie en mindfulness therapie. 


Twijfel je om contact op te nemen? Bedenk dan dat het helemaal niet gek is om in deze drukke en veeleisende maatschappij hulp van een psycholoog te vragen. Ook kunnen we samen vrijblijvend overleggen voor de beste stap voor jou. 


mindfulness cursus nijmegen

Mindfulness training (MBCT & MBSR)

Privé of in groepsverband


Merk je dat je vaak op de automatische piloot staat? Of wil jij beter omgaan met stress, minder piekeren en een betere band met jezelf? Dan kan je veel baat hebben bij een mindfulness training. Een privé mindfulness training is geschikt als je extra persoonlijke begeleiding wilt. Vind je het leuk om gezamenlijk een proces door te maken, kies dan voor de mindfulness aandachttraining in groepsverband. Beide opties hebben hun eigen voordelen, jij kiest! De mindfulness training die ik aanbiedt is een mix tussen MBSR en MBCT. 

Tarieven


Privé                                   €500,-

Groepsverband               €325,-

Studentenkorting*          €50,-


* op vertoon van bewijs van inschrijving

Data

Privé: Op afspraak

Groepsverband: planning voorjaar 2021 in de maak. Blijf op de hoogte!

Workshops

Misschien heb je behoefte om je onder te dompelen in een bepaald thema om er vervolgens zelf mee aan de slag te gaan. Dan is een workshop rondom een specifiek thema misschien wat voor je.

Zelfcompassie

Als we iets moeilijks meemaken zijn we vaak heel hard tegen onszelf. Dit zorgt voor extra stress. Zelfcompassie kan je helpen om wat vriendelijker tegen jezelf te zijn, zeker op de momenten dat je dit het hardste nodig hebt. 


Data: planning februari - maart 2021 in de maak

Locatie: Bodhi Nijmegen Oost


Blijf op de hoogte!

Veerkracht

"Bend, don't break" vat deze workshop samen. Tegenslagen horen bij het leven, maar hoe kun je te midden van onzekere tijden stabiliteit terugvinden?

Data: planning februari - maart 2021 in de maak. 

Locatie: Bodhi Nijmegen Oost


Blijf op de hoogte!

Workshop op maat

Ik heb geef vaker workshops voor bedrijven of onderwijsinstellingen zoals ProRail Young of Maastricht University. Zo kun je bijv. denken aan een mindful wandeling of een workshop rondom een specifiek thema.


Ben je geïnteresseerd voor een workshop/training voor jouw bedrijf?


Neem dan contact op. 

Speciale trainingen

Ik bied ook trainingen aan specifiek voor een bepaalde doelgroep of op een speciale locatie. 

Mindfulness kinderen

In samenwerking met de stichting Stimulering Mindfulness in het Onderwijs geef ik gratis trainingen op basisscholen in Nijmegen en omstreken. Deze trainingen zijn geschikt voor alle klassen op de basisschool en bestaat uit 16 lessen. Elke les duurt 15 minuten waarin ik de kinderen en leerkrachten op een speelse manier mindfulness vaardigheden aanleer. Lees meer over mindfulness en kinderen op de basisschool.

Positieve psychologie training

Positieve psychologie helpt je om in je kracht te staan en te doen wat belangrijk is voor jou. Thema's zoals veerkracht, omgaan met moeilijkheden, sterke kanten en zingeving komen aan bod in de training 'Learn to thrive'. Op de website van het I AM instituut vind je meer informatie over deze training. UPDATE: door corona gaat de training 7-14 augustus 2020 niet door. 

Psychologische hulp

Zit je niet lekker in jouw vel? Wil je om leren gaan met stress en piekergedachtes? Learn to use your mind in a positive way! Ik ben psycholoog  in Nijmegen en werk met mindfulness acceptance & commitment therapie en positieve psychologie. Neem hier vrijblijvend contact op!


Contact Psycholoog


Anneloes Geerling

Email: positivewavescoach@gmail.com

Telefoonnummer: +316 390 244 61

Locatie: Nijmegen

KvK nr: 69466386

BTW-id: NL002323425B23

Rekeningnr: NL 52 KNAB 0256569789

Privacy statement


Copyright @ All Rights Reserved