Diensten

DIENSTEN

Als psycholoog geef ik een op een begeleiding, groepstrainingen en workshops. Hieronder kun je zien wat dit precies inhoudt. 

Psycholoog Nijmegen

Psycholoog / Coach


Iedereen zit soms niet lekker in zijn vel. Dan weet je wel dat er meer in je zit maar sta je niet in je kracht. Het kan zijn dat je last hebt van emoties, een vol hoofd, of dat je niet gecentreerd bent in jezelf.


Als je hiermee wilt leren omgaan en zelf de regie in handen wilt nemen dan kan individuele begeleiding je helpen. Vaak geven onze worstelingen aan waar ruimte is voor groeiIk richt me op mensen die wat ze tegen komen willen gebruiken om verder te komen. 


Tijdens onze bijeenkomsten leer je omgaan met de moeilijkheden die het leven met zich meebrengt. Misschien kun je er iets van leren dat je verder brengt. Een leven dat past bij wie jij diep van binnen bent en wat je belangrijk vindt. Dit is de basis van positieve psychologie, acceptance & commitment therapie en mindfulness therapie. Wil je meer weten over een individueel traject? Klik hieronder op de knop.mindfulness cursus nijmegen

Mindfulness training (MBCT & MBSR)

Privé of in groepsverband


Wil jij beter omgaan met stress, minder piekeren en een betere band met jezelf? Dan kan je veel baat hebben bij een mindfulness training. Deze duurt 8 weken. Lees hier meer over de mindfulnesstraining.


Je kunt de training individueel of in groepsverband volgen. Als je het leuk vind om gezamenlijk een proces door te maken, dan kun je kiezen voor de mindfulness aandachttraining in groepsverband. Als je wat meer ruimte wilt voor je persoonlijke proces dan kun je kiezen voor de individuele mindfulnesstraining. We kunnen de training dan wat meer afstemmen op jouw behoefte.

Individueel

We spreken 8 keer 1 uur af op momenten dat jou goed uitkomt.Investering                       €800,-

Groepsverband

Data: Donderdag 2, 9, 16, 23, 30 juni, 7, 14 & 21 juli

Tijd: 19.00-21.30


Investering: €360,-

mindfulness cursus nijmegen

Als ik om me heen kijk zie ik hoe we massaal tegen dezelfde dingen aanlopen; stress, gedachten, onzekerheden, emoties. Ook steeds meer kinderen worstelen hiermee. Samen met overprikkeling en concentratieproblemen staat het leren, plezier en ontspanning in de weg.


Vanaf volgend jaar geef ik daarom mindfulness aan kinderen. Daarvoor gebruik ik het programma van Eline Snel. Dit is een erkende aandachtstraining die in veel landen bekend is. Ik start in het voorjaar met een pilot. Wil je hier meer over weten of je kind aanmelden? Stuur me dan een mailtje


Klik hieronder om meer te lezen over mindfulness en kinderen.


Workshops

Misschien heb je behoefte om je onder te dompelen in een bepaald thema om er vervolgens zelf mee aan de slag te gaan. Dan is een workshop rondom een specifiek thema misschien wat voor je.

Mindfulness proeverij

Veerkracht

Tijdens deze proeverij ga je een aantal oefeningen doen om te ontdekken wat mindfulness inhoudt en hoe het je kan helpen. Zeker als je meer wilt genieten en beter wilt omgaan met stress en piekeren kan mindfulness veel voor je betekenen! Het helpt je om wat minder in je hoofd te zitten en om een betere band met jezelf te krijgen.


Data: 12 augustus 2021

Tijd: 19.30-20.30

Prijs: €12,-

Locatie: Bodhi Nijmegen Centrum

Aanmelden via Momoyoga van Bodhi YogashalaZelfcompassie

Zelfcompassie

Als we iets moeilijks meemaken zijn we vaak heel hard tegen onszelf. Dit zorgt voor extra stress. Zelfcompassie kan je helpen om wat vriendelijker tegen jezelf te zijn, zeker op de momenten dat je dit het hardste nodig hebt. Tijdens deze bijeenkomst gaan we een paar oefeningen doen om vriendelijker met jezelf en je lichaam om te gaan. 


Datum: 19 augustus 2021

Tijd: 19.30-20.30

Prijs: €12,-

Locatie: Bodhi Nijmegen Centrum

Aanmelden via Momoyoga van Bodhi YogashalaIn je kracht

Voldoening halen uit je dag

Wat geeft jou energie? Wat vind je belangrijk? Dit vragen we onszelf zelden af en kan ertoe leiden dat we ons geleefd voelen. Tijdens deze workshop ga je (her)ontdekken hoe het is om in je kracht te staan. Mijn hoop is dat je de workshop verlaat met een hernieuwde zin en motivatie om te doen wat jij belangrijk vindt en te geloven in wie je bent.    


Datum: 26 augustus 2021

Duur: 1 uur

Prijs: €12,-

Locatie: Bodhi Nijmegen Centrum

Aanmelden via Momoyoga van Bodhi Yogashala

Workshop op maat

Ik heb geef vaker workshops voor bedrijven of onderwijsinstellingen zoals Young ProRail, Donders instituut of Maastricht University. Zo kun je bijv. denken aan een mindful wandeling of een workshop rondom productiviteit, mentaal welzijn of een ander een gerelateerd thema.


Ben je geïnteresseerd voor een workshop/training voor jouw bedrijf? Neem dan contact op. 


De onderstaande bedrijven gingen je voor. 

Anneloes van Positive Waves is een voorbereid en georganiseerd persoon die een goede workshop neerzet. Met haar prettige stem brengt ze de deelnemers eenvoudig op hun gemak. Tijdens de workshop geeft ze voldoende ruimte voor deelnemers om hun gevoel en behoeften af te tasten en om ervaringen te delen wanneer zij dat willen. Bedankt dat je onze workshop hebt verzorgd!

-

PhD student Donders Instituut

Anneloes heeft voor de Universiteit Maastricht voor ons een aantal workshops omtrend positieve psychologie en mindfulness gegeven aan studenten tijdens de Wellbeing Week in 2018 en 2019. Wij en de studenten waren zeer tevreden met de deskundigheid van haar, de wetenschappelijke basis en persoonlijke kennis waarop de trainingen van Anneloes gebasseerd zijn.

-

Hoofd Wellbeing Week Maastricht University