Diensten

DIENSTEN

Als psycholoog geef ik een op een begeleiding, groepstrainingen en workshops. Hieronder kun je zien wat dit precies inhoudt. 

Psycholoog Nijmegen

Psycholoog / Coach


Heb je last van sterke emoties, malende gedachten of fysieke klachten? Dat is heel menselijk. Maar soms beheersen die klachten ons leven meer dan we willen.


Als je hiermee wilt leren omgaan en zelf de regie in handen wilt nemen dan is het goed om te zoeken naar passende begeleiding. Vaak geven onze worstelingen aan waar ruimte voor groei isIk richt me op mensen die wat ze tegen komen willen gebruiken om verder te komen. 


Tijdens onze bijeenkomsten leer je omgaan met de moeilijkheden die het leven met zich meebrengt. Misschien kun je er iets van leren dat je verder brengt richting een leven dat past bij wie jij van binnen bent en wat je belangrijk vindt. Dit is de basis van positieve psychologie, acceptance & commitment therapie en mindfulness therapie.


Wil je meer weten over mijn benadering? Lees dan verder onder het kopje 'uitgangspunten' of lees meer over de individuele begeleiding die ik aanbied.

mindfulness cursus nijmegen

Mindfulness training (MBCT & MBSR)

Privé of in groepsverband


Merk je dat je vaak op de automatische piloot staat? Of wil jij beter omgaan met stress, minder piekeren en een betere band met jezelf? Dan kan je veel baat hebben bij een mindfulness training.  Vind je het leuk om gezamenlijk een proces door te maken, kies dan voor de mindfulness aandachttraining in groepsverband. De mindfulness training die ik aanbied is een mix tussen MBSR en MBCT en duurt 8 weken. Lees hier meer over de mindfulnesstraining.

Tarieven

Groepsverband               €350,-


Liever individueel met persoonlijke begeleiding? Mail mij dan


Data

Data: Woensdag 27 oktober, 3, 10, 17, 24 november, 1, 8 & 15 december.

Tijd: 10.00-12.30

Workshops

Misschien heb je behoefte om je onder te dompelen in een bepaald thema om er vervolgens zelf mee aan de slag te gaan. Dan is een workshop rondom een specifiek thema misschien wat voor je.

Mindfulness proeverij

Veerkracht

Tijdens deze proeverij ga je een aantal oefeningen doen om te ontdekken wat mindfulness inhoudt en hoe het je kan helpen. Zeker als je meer wilt genieten en beter wilt omgaan met stress en piekeren kan mindfulness veel voor je betekenen! Het helpt je om wat minder in je hoofd te zitten en om een betere band met jezelf te krijgen.


Data: 12 augustus 2021

Tijd: 19.30-20.30

Prijs: €12,-

Locatie: Bodhi Nijmegen Centrum

Aanmelden via Momoyoga van Bodhi YogashalaZelfcompassie

Zelfcompassie

Als we iets moeilijks meemaken zijn we vaak heel hard tegen onszelf. Dit zorgt voor extra stress. Zelfcompassie kan je helpen om wat vriendelijker tegen jezelf te zijn, zeker op de momenten dat je dit het hardste nodig hebt. Tijdens deze bijeenkomst gaan we een paar oefeningen doen om vriendelijker met jezelf en je lichaam om te gaan. 


Datum: 19 augustus 2021

Tijd: 19.30-20.30

Prijs: €12,-

Locatie: Bodhi Nijmegen Centrum

Aanmelden via Momoyoga van Bodhi YogashalaIn je kracht

Voldoening halen uit je dag

Wat geeft jou energie? Wat vind je belangrijk? Dit vragen we onszelf zelden af en kan ertoe leiden dat we ons geleefd voelen. Tijdens deze workshop ga je (her)ontdekken hoe het is om in je kracht te staan. Mijn hoop is dat je de workshop verlaat met een hernieuwde zin en motivatie om te doen wat jij belangrijk vindt en te geloven in wie je bent.    


Datum: 26 augustus 2021

Duur: 1 uur

Prijs: €12,-

Locatie: Bodhi Nijmegen Centrum

Aanmelden via Momoyoga van Bodhi Yogashala

Workshop op maat

Ik heb geef vaker workshops voor bedrijven of onderwijsinstellingen zoals Young ProRail, Donders instituut of Maastricht University. Zo kun je bijv. denken aan een mindful wandeling of een workshop rondom productiviteit, mentaal welzijn of een ander een gerelateerd thema.


Ben je geïnteresseerd voor een workshop/training voor jouw bedrijf? Neem dan contact op. 


De onderstaande bedrijven gingen je voor. 

Anneloes van Positive Waves is een voorbereid en georganiseerd persoon die een goede workshop neerzet. Met haar prettige stem brengt ze de deelnemers eenvoudig op hun gemak. Tijdens de workshop geeft ze voldoende ruimte voor deelnemers om hun gevoel en behoeften af te tasten en om ervaringen te delen wanneer zij dat willen. Bedankt dat je onze workshop hebt verzorgd!

-

PhD student Donders Instituut

Anneloes heeft voor de Universiteit Maastricht voor ons een aantal workshops omtrend positieve psychologie en mindfulness gegeven aan studenten tijdens de Wellbeing Week in 2018 en 2019. Wij en de studenten waren zeer tevreden met de deskundigheid van haar, de wetenschappelijke basis en persoonlijke kennis waarop de trainingen van Anneloes gebasseerd zijn.

-

Hoofd Wellbeing Week Maastricht University

Speciale trainingen

Ik bied ook trainingen aan specifiek voor een bepaalde doelgroep of op een speciale locatie. 

Mindfulness kinderen

Mindfulness en kinderen

In samenwerking met de stichting Stimulering Mindfulness in het Onderwijs geef ik gratis trainingen op basisscholen in Nijmegen en omstreken. Deze trainingen zijn geschikt voor alle klassen op de basisschool en bestaat uit 16 lessen. Elke les duurt 15 minuten waarin ik de kinderen en leerkrachten op een speelse manier mindfulness vaardigheden aanleer. Lees meer over mindfulness en kinderen op de basisschool.

Positieve psychologie training

Positieve psychologie training

Positieve psychologie helpt je om in je kracht te staan en te doen wat belangrijk is voor jou. Thema's zoals veerkracht, omgaan met moeilijkheden, sterke kanten en zingeving komen aan bod in de training 'Learn to thrive'. Op de website van het I AM instituut vind je meer informatie over deze training. UPDATE: door corona gaat de training 7-14 augustus 2020 niet door.