Diensten

DIENSTEN

Psycholoog Nijmegen

Psycholoog

Heb je last van sterke emoties, malende gedachten of fysieke klachten? Dat is heel menselijk. Maar soms bepalen die klachten ons leven meer dan we willen. Herken je het volgende? 


• Je rent van hot naar her

• Je hebt last van (milde) angst en/of paniekaanvallen

• Je hebt altijd het gevoel dat je nog iets anders moet doen

• Je hebt last van huilbuien of een kort lontje

• Belangrijke dingen in je leven, zoals hobby's, familie & ontspanning schieten er vaak bij in

• Lage concentratie tijdens gesprekken of op bijvoorbeeld je werk

• Je voelt je geleefd en vraagt je soms af waar je het allemaal voor doet


Het is dan verstandig om hier psychologische hulp bij te zoeken, het kan namelijk anders! Tijdens de therapie leer je omgaan met de moeilijkheden die het leven met zich meebrengt. Er blijft dan veel meer tijd en energie over voor de dingen die jij belangrijk vindt. Dit is de basis van positieve psychologie, acceptance & commitment therapie en mindfulness therapie. 


Twijfel je om contact op te nemen? Bedenk dan dat het helemaal niet gek is om in deze drukke en veeleisende maatschappij hulp van een psycholoog te vragen. Ook kunnen we samen vrijblijvend overleggen voor de beste stap voor jou. 


Tarieven


Privé                                   €500,-

Groepsverband               €325,-

Studentenkorting*          €50,-


* op vertoon van bewijs van inschrijving

Data

Privé: Op afspraak

Groepsverband: start 28 oktober  2020 van 10.00-12.30 in Nijmegen Oost

mindfulness cursus nijmegen

Mindfulness training (MBCT & MBSR)

Privé of in groepsverband


Merk je dat je vaak op de automatische piloot staat? Of wil jij beter omgaan met stress, minder piekeren en een betere band met jezelf? Dan kan je veel baat hebben bij een mindfulness training. Een privé mindfulness training is geschikt als je extra persoonlijke begeleiding wilt. Vind je het leuk om gezamenlijk een proces door te maken, kies dan voor de mindfulness aandachttraining in groepsverband. Beide opties hebben hun eigen voordelen, jij kiest! De mindfulness training die ik aanbiedt is een mix tussen MBSR en MBCT. 

Mindfulness kinderen

Mindfulness kinderenIn samenwerking met de stichting Stimulering Mindfulness in het Onderwijs geef ik gratis trainingen op basisscholen in Nijmegen en omstreken. Deze trainingen zijn geschikt voor alle klassen op de basisschool en bestaat uit 16 lessen. Elke les duurt 15 minuten waarin ik de kinderen en leerkrachten op een speelse manier mindfulness vaardigheden aanleer. Lees meer over mindfulness en kinderen op d basisschool.

Positieve psychologie

Positieve psychologie


Regelmatig geef ik workshops en trainingen op het gebied van positieve psychologie. De eerst volgende openbare training 'Learn to thrive' zal ik geven tijdens een zomerweek van het I AM instituut in een kasteel in de Ardennen. Deze week zal 7-14 augustus 2020 plaatsvinden. Klik op onderstaande button voor meer informatie over deze training. 

psycholoog

Workshops op maat


Bedrijven en onderwijsinstellingen kunnen me inhuren om een workshop te geven op het gebied van mindfulness, acceptance and commitment therapie en positieve psychologie. Als je hierin geïnteresseerd bent, neem dan contact op. We kunnen dan overeen komen over de prijs en onderwerp. 

Psychologische hulp

Zit je niet lekker in jouw vel? Wil je om leren gaan met stress en piekergedachtes? Learn to use your mind in a positive way! Ik ben psycholoog  in Nijmegen en werk met mindfulness acceptance & commitment therapie en positieve psychologie. Neem hier vrijblijvend contact op!


Contact Psycholoog


Anneloes Geerling

Email: positivewavescoach@gmail.com

Telefoonnummer: +316 390 244 61

Locatie: Nijmegen

KvK nr: 69466386

BTW-id: NL002323425B23

Rekeningnr: NL 52 KNAB 0256569789

Privacy statement


Copyright @ All Rights Reserved